Buildingcleaner.hu
 
Főoldal Árak Kapcsolat  
Tevékenységeink
Épülettakarítás
Kőburkolat, műgyanta felújító kezelés
Épületfelújítás, karbantartás
Betoncsiszolás
Bevonatolás
Bútorkészítés
Biztonságtechnika
Munka-és tűzvédelem
Kereskedelem
 

Rugalmas padlóburkolatok alaptisztítása és bevonatolása

„Miért van szükség a linóleum padlóburkolatunk bevonatolására?”- teszi fel a jogos kérdést ügyfelünk, miközben egy nagy értékű beruházás eredményének köszönhetően a terület nagy részét linóleum burkolat fedi. Tekintetünk a lábunk előtt elterülő burkolatra szegeződik, miközben sétálunk a folyosókon. A látvány magáért beszél. A linóleum karcos, foltos, helyenként a dísznövények körül vízkő foltok, elszíneződések láthatók, rozsda és vegyszer foltok ágyazódtak a burkolatba.

A megoldás a rugalmas burkolatok bevonatolása!

A rugalmas burkolatok, mint a linóleum (vagy marmóleum), a PVC nagyon sérülékenyek. Könnyen megkarcolódnak, magukba szívják a szennyeződéseket. A jód, a rozsdafoltok már soha többet nem távolíthatóak el.

Az eljárásunk során egytárcsás súrológépre rögzített padekkel elvégezzük a rugalmas burkolatok vegyszeres alaptisztítását, majd a vegyszermaradványok eltávolítását követően a szükséges rétegszámban felvisszük a bevonatot. Az eredmény egy egyöntetűen csillogó, szennyeződésektől mentes, újszerű rugalmas burkolat.

A bevonatolás 3 fő célja:

  • Állagmegóvás:
    A bevonatolással a burkolat hosszabb ideig marad eredeti, újszerű állapotában, mert bármilyen sérülés történik, a bevonatolással felvitt rétegeket érinti, nem magát a burkolatot. A sérült bevonat oldószerrel eltávolítható és újra felvihető. Sokkal költségtakarékosabb, mint a burkolat cseréje.

  • Tisztíthatóság
    A védőréteg nem szívja magába a szennyeződéseket, ezért egyszerű felmosással könnyen tisztítható. Védőréteg ápoló szerekkel hosszú ideig karbantartható.

  • Esztétikai szempontok
    Szemmel láthatóan mindig esztétikus, újszerű állapotban van a burkolat. A védőréteg igény szerint lehet matt vagy csillogó.
 
 
2010 © Buildingcleaner.hu
Minden jog fenntartva.
Főoldal    |    Árak    |    Kapcsolat