Buildingcleaner.hu
 
Fõoldal Árak Kapcsolat  
Tevékenységeink
Épülettakarítás
Betoncsiszolás
Bútorkészítés
Biztonságtechnika
Munka-és tûzvédelem
Kereskedelem
 

Napjainkban az épületek állagának és értékeinek megőrzésében a biztonságtechnikai berendezések (kamerák, riasztóberendezések, beléptető és tűzjelző rendszerek) töltik be a legfontosabb szerepet.

Életvédelmi szempontból elengedhetetlen, hogy az épületek megfelelő állapotba lévő tűzjelző rendszerrel rendelkezzenek. A kamerák, riasztóberendezések jelenléte elrettentő hatással bír a károkozások és a lopások megelőzésében, támogatás jelent az élő erős védelem számára és segítséget nyújt események felderítésében, legyen az károkozás, lopás, vagy akár egy épülettűz. A beléptető rendszerek üzemeltetésével szabályozható az épületben tartózkodók mozgástere, illetve ezek a jogosultságok a munkaidőnek megfelelően időben korlátozhatók. Számtalan esetben bűncselekmények felderítésében lenne szükség a jó minőségű videofelvételre. Nem elég a jó minőségű kép, fontos a megfelelő látószögből készült felvétel.

Cégünk szakemberei 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek banki, áruházi és irodaházi biztonságtechnikai rendszerek telepítésében és üzemeltetésében. Nem csak jó minőségű és megfelelően megtervezett rendszerekkel látjuk el az ügyfeleinket, de azt magas színvonalon karban is tartjuk. Segítséget nyújtunk a megfelelő rendszer kiválasztásában, annak kivitelezésében és karbantartásában. Oktatásokkal igyekszünk megakadályozni a felhasználói hibákból eredő meghibásodásokat. Számunkra nagyon fontos a költséghatékonyság. Már a tervezésnél magas összegek spórolhatók meg, de számtalan esetben a használhatatlannak hitt berendezések javíthatók, karbantarthatók, esetleg egy egyszerű tisztítással használhatóvá tehetők.

 
 
2010 © Buildingcleaner.hu
Minden jog fenntartva.
Főoldal    |    Árak    |    Kapcsolat