Buildingcleaner.hu
 
FĂľoldal Árak Kapcsolat  
Tevékenységeink
Épülettakarítás
KĂľburkolat, mĂťgyanta felújító kezelés
Épületfelújítás, karbantartás
Betoncsiszolás
Bevonatolás
Bútorkészítés
Biztonságtechnika
Munka-és tĂťzvédelem
Kereskedelem
 

A DCS – Diamond Cleaning System – a mechanikus padlótisztítás és – karbantartás új módszere. Kétféle DCS eljárást alkalmazunk: ezek a Twister™ és a Hybrid™. Mindkét rendszer a takarítás környezetbarát forradalmának egy-egy új eleme.

A padek mikroszkopikus méretĂť gyémántok felhasználásával, mechanikusan távolítják el a szennyezĂľdéseket. Használata nagyon egyszerĂť, mĂťködik egytárcsás súrológépen és súroló-automatán is, vegyszer nélkül, kizárólag víz szükséges hozzá.

Hybrid™
- régi padlóját újjá varázsolja

Ahelyett, hogy kicserélné, frissítse fel padlóját!

A rendszer valójában egy vizes, könnyĂťcsiszolásos padló-felújítási eljárás, amely alkalmas az erĂľsen kopott, karcos, foltos természetes kĂľpadlók, terrazzo és beton felújítására. A DCS HybridTM rendszer használatával a padló karcai, „narancsbĂľrössége” és csúnya foltjai eltávolíthatók.

Twister™

- a ragyogó tisztaságért minden nap

A TwisterTM az az eszköz, amellyel a fénytelen, kopott burkolatot tiszat, fényes és ragyogóan csillogó padlóvá varázsolja. Alkalmazható a közösségi terekben használt legtöbb burkolaton: terrazzon, természetes kövön, beton, vinil és epoxi burkolaton.

Érvek a gyorsabb és hatékonyabb tisztítás mellett:

KiemelkedĂľ minĂľség – tiszta, magas fényĂť padló minden nap

A Twister™ korongok kiemelik a padló szépségét. Az elért eredmények szinte hihetetlenek! A Twister™ eljárás egyedülálló, mivel nincs szükség rendszeres karbantartásra, polírozásra és padlóviaszra. A kiemelkedĂľ eredmény titka, hogy a mechanikus tisztítás mikroszkopikus méretĂť gyémántok milliárdjaival történik.

  • Magas fény
  • Rendkívüli tisztaság
  • EgyszerĂťbb karbantartás

Költséghatékonyság – gyorsabb, egyszerĂťbb és olcsóbb tisztítás

A Twister™ a tisztítás módszere vagy a tisztítóberendezés módosítása nélkül bármilyen padlótípushoz használható. Ez, a rendszeres karbantartási igény megszĂťnése és a Twister korongok hosszú élettartama révén csökkenti a költségeket és a tisztítási idĂľt. A Twister™ azért is költséghatékony választás, mert a hagyományos, kémiai alapú tisztítási eljárásokkal összehasonlítva kiküszöböli a vegyszerek használatát. A Twisterrel a padló tulajdonosának tisztább és csillogóbb felületĂť padlója lesz. A takarító vállalkozó egyszerĂťbben és gyorsabban alakíthatja ki a magasabb minĂľségĂť felületet.

  • Csökken a tisztításra fordított idĂľ
  • Nincs szükség rendszeres karbantartásra
  • Twister™ korongok hosszabb élettartammal
  • Nincs szükség vegyszerekre

Fenntartható környezet– környezetbarát tisztítás, csak víz kell hozzá

A környezetbarát módszer választása mindenkinek elĂľnyös. A Twister™ módszere a hagyományos kémiai tisztítás egyetlen teljesen környezetbarát alternatívája. Ugyanakkor a Twister™ olyan hatékony, hogy az eredmény padlóviasz vagy a polírozás nélkül is tiszta és higiénikus padló. Válassza a környezetbarát Twister™ koncepciót a padlók napi karbantartásához.

  • Csökkentett vegyszerhasználat – csak vízre van szükség a napi tisztításhoz
  • Nincs szükség padlóviaszra, polírozásra és rendszeres karbantartásra

 
 
2010 © Buildingcleaner.hu
Minden jog fenntartva.
FĂľoldal    |    Árak    |    Kapcsolat