Buildingcleaner.hu
 
Főoldal Árak Kapcsolat  
Tevékenységeink
Épülettakarítás
Kőburkolat, műgyanta felújító kezelés
Épületfelújítás, karbantartás
Betoncsiszolás
Bevonatolás
Bútorkészítés
Biztonságtechnika
Munka-és tűzvédelem
Kereskedelem
 

A DCS – Diamond Cleaning System – a mechanikus padlótisztítás és – karbantartás új módszere. Kétféle DCS eljárást alkalmazunk: ezek a Twister™ és a Hybrid™. Mindkét rendszer a takarítás környezetbarát forradalmának egy-egy új eleme.

A padek mikroszkopikus méretű gyémántok felhasználásával, mechanikusan távolítják el a szennyeződéseket. Használata nagyon egyszerű, működik egytárcsás súrológépen és súroló-automatán is, vegyszer nélkül, kizárólag víz szükséges hozzá.

Hybrid™
- régi padlóját újjá varázsolja

Ahelyett, hogy kicserélné, frissítse fel padlóját!

A rendszer valójában egy vizes, könnyűcsiszolásos padló-felújítási eljárás, amely alkalmas az erősen kopott, karcos, foltos természetes kőpadlók, terrazzo és beton felújítására. A DCS HybridTM rendszer használatával a padló karcai, „narancsbőrössége” és csúnya foltjai eltávolíthatók.

Twister™

- a ragyogó tisztaságért minden nap

A TwisterTM az az eszköz, amellyel a fénytelen, kopott burkolatot tiszat, fényes és ragyogóan csillogó padlóvá varázsolja. Alkalmazható a közösségi terekben használt legtöbb burkolaton: terrazzon, természetes kövön, beton, vinil és epoxi burkolaton.

Érvek a gyorsabb és hatékonyabb tisztítás mellett:

Kiemelkedő minőség – tiszta, magas fényű padló minden nap

A Twister™ korongok kiemelik a padló szépségét. Az elért eredmények szinte hihetetlenek! A Twister™ eljárás egyedülálló, mivel nincs szükség rendszeres karbantartásra, polírozásra és padlóviaszra. A kiemelkedő eredmény titka, hogy a mechanikus tisztítás mikroszkopikus méretű gyémántok milliárdjaival történik.

  • Magas fény
  • Rendkívüli tisztaság
  • Egyszerűbb karbantartás

< style="text-align:justify;"p>Költséghatékonyság – gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb tisztítás

A Twister™ a tisztítás módszere vagy a tisztítóberendezés módosítása nélkül bármilyen padlótípushoz használható. Ez, a rendszeres karbantartási igény megszűnése és a Twister korongok hosszú élettartama révén csökkenti a költségeket és a tisztítási időt. A Twister™ azért is költséghatékony választás, mert a hagyományos, kémiai alapú tisztítási eljárásokkal összehasonlítva kiküszöböli a vegyszerek használatát. A Twisterrel a padló tulajdonosának tisztább és csillogóbb felületű padlója lesz. A takarító vállalkozó egyszerűbben és gyorsabban alakíthatja ki a magasabb minőségű felületet.

  • Csökken a tisztításra fordított idő
  • Nincs szükség rendszeres karbantartásra
  • Twister™ korongok hosszabb élettartammal
  • Nincs szükség vegyszerekre

Fenntartható környezet– környezetbarát tisztítás, csak víz kell hozzá

A környezetbarát módszer választása mindenkinek előnyös. A Twister™ módszere a hagyományos kémiai tisztítás egyetlen teljesen környezetbarát alternatívája. Ugyanakkor a Twister™ olyan hatékony, hogy az eredmény padlóviasz vagy a polírozás nélkül is tiszta és higiénikus padló. Válassza a környezetbarát Twister™ koncepciót a padlók napi karbantartásához.

  • Csökkentett vegyszerhasználat – csak vízre van szükség a napi tisztításhoz
  • Nincs szükség padlóviaszra, polírozásra és rendszeres karbantartásra

 
 
Hírlevél
2010 © Buildingcleaner.hu
Minden jog fenntartva.
Főoldal    |    Árak    |    Kapcsolat 4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu | Olcsó weboldal készítés